Ακολουθούν κάποια τέλεια αρώματα που θα ταιριάζουν σε κάθε είδους γιορτή, ρομαντική ή μη, αυτή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ex Nihilo - Fleur Narcotique Eau de Parfum

Άρωμα γλυκό και σέξι. Το τέλειο άρωμα για την ημέρα του V-Day. 

Maison Margiela Replica - By the Fireplace.
Γλυκό και σέξι.
Νότες από κάστανο, ξύλο, βανίλια, κόκκινα μούρα, άνθη πορτοκαλιάς, νερολί και ροζ πιπέρι. Είναι σαν να "κάθεστε δίπλα στο τζάκι μια κρύα χειμωνιάτικη νύχτα". Είναι επίσης unisex και αποτελεί το τέλειο δώρο. 

Byredo - Casablanca Lily
Μυρίζει πραγματικά ωραία, χάρη στο μείγμα γιασεμιού, κρίνου και τριαντάφυλλου. 

Aerin - Amber Musk 
This Musky Perfume. Δεν σας αρέσουν τα γλυκά αρώματα; Αυτό το κεχριμπαρένιο άρωμα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, χάρη στο συνδυασμό νερού καρύδας, τριαντάφυλλου και μόσχου. Μερικοί ψεκασμοί θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να είστε τυλιγμένοι σε μια ζεστή, αναπαυτική κουβέρτα, οπότε αν κρατάτε χαμηλούς τόνους για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος εδώ. 

Chloe - L’Eau 
This Rose Perfume

Ariana Grande - Cloud
Αυτό το γλυκό άρωμα το οποίο έχει τα πάντα, από λεβάντα και αχλάδι μέχρι βανίλια και πραλίνα. 

Diptyque - Eau des Sens
Α bright and spicy orange.

Penhaligon's - The Blazing Mr. Sam
Χαλαρωτικό, ζεστό, sexy και βαθύ. Ο τέλειος συνδυασμός ζεστών και κρύων μπαχαρικών. Κάρδαμο, κύμινο, μαύρο πιπέρι. Νότες από κασμίρ, καπνό, πατσουλί μπερδεύονται με αισθησιακές ξυλώδεις νότες. To άρωμα ενός ερωτευμένου με τον άνθρωπό του, αλλά και με την κομψότητα. 

Jo Malone - Scarlet Poppy Cologne Intense
Γοητευτικό άρωμα εμπνευσμένο από τα πελώρια εξωτικά άνθη του και ενισχύεται από τη βελούδινη ίριδα. Το κριθάρι και το tonka bean προσθέτουν μια αίσθηση γλυκιάς νοσταλγίας, ενώ μια έκρηξη από το χυμώδες σύκο μας οδηγεί σε ένα όλο και πιο πλούσιο άρωμα. 

Kilian - Love don't be shy
Άκρως συναρπαστικό που μένει αξέχαστο.

Musk Tahara 
Ένα απαλό και οικείο άρωμα ιδανικό για αισθησιακές στιγμές. Το Musk Tahara έχει ένα φρέσκο, πουδρένιο, καθαρό άρωμα αναμεμειγμένο με εσάνς λουλουδιών. Αυτό το προκλητικό άρωμα είναι ιδανικό για τις περισσότερες περιστάσεις.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Can we use cookies to improve your user experience? More on this